Information» Styrelsen»

Styrelsen 2012/2013

Ordförande: Sandra

Kontakt: --

 
Info: Hejsan! Sandra heter jag och har varit involverad i LHC-Dam sedan 2009 på hösten. Då gick jag på första matchen och fattade genast intresse för deras enormt grymma spel. Jag ville se mer helt enkelt och här är jag nu idag.. Suppleant med allt vad det nu kan innebära och även som
 
Kassör: Jonas
Kontakt: 0766-353595 eller jonas.adolfsson@live.se

Info: Har varit Clubensupporter sedan början av -90 talet. Jag började gå på damhockeyn redan 2007 och saknade en supporterförening till damlaget och den vägen så skapades LKPG Support ! Det har varit knagglig väg till där vi är idag men nu är vi på rätt köl.  Ansvarar för medlemsbord och medlemsrekrytering samt sponsoransvarig. Med mitt ordförandskap så ingår kontakten med LHCdam.

 

 

Ledamot: Jari

Kontakt: 070 576 54 20 eller raveman63@hotmail.com

Info: #666 Evil Jozy \m/   Gammal hockeyräv, tvålar med mina 32 säsonger Mike Helber med sina 29. Missnöjd med att inte kunna spela längre men befinner mig på att se istället - helst tjejer! Ramlade in på ett bananskal - träffade några LKPG Supportrar på damhockeysluspelet 2010 och tycke uppstod.    Åtminstone från min sida.... Tar hand om sekreterar tjänsten och media. Heter "Pärkkele" i forumet. En jävel på gitarr, också!

 

Suppleant: Plonke

Info: 23 årig tjej, född och uppvuxen i Linköping dock Norrköpingsbo i själen!  Lärarstudent som försöker njuta så mycket som möjligt av vad livet har att erbjuda. Vänner, musik, sport framför allt fotboll ) kom in i LKPG Support genom att från början vara barnvakt under matcherna, sedan växte intresset för damhockey och jag har börjat engagera mig i styrelsearbetet.  Obotlig optimist! och vill ni haffa mej på hockeyn, skrik Plonke annars reagerar jag int! )

 

 
Suppleant: Stefan Ånell
Info: hej hopp Stefan heter jag och är född 1983. hockey är en stor del av vem jag är. förr följde jag herrarna från tvåan upp till elit. men nu brinner jag för LHC´S dammer och svenskdamhockey i det stora hela. är stolt över att varit med från början och varit med att grundat LKPG SUPPORT.