Arkiv » Övrigt Bloggande » Varma drömmar !

Varma drömmar !

0 röster


I skrivande stund är det ca 25 grader och solen skiner. Vissa tycker nog att det är skönt medans vissa av oss längtar enormt till säsong och första ispasset.

Hösten kommer att var intressant på många olika sätt, hockeymässigt, personligt och för LKPG Support. Hockeymässigt genom nya spelare, en ny Team Manager och framför allt att tränaren har fått vara med och påverkat säsongens trupp på ett mycket bättre sätt. En djupare analys av laget kommer närmare säsongen. Vill ju få med alla nya spelare i den analysen. Sedan personligt genom att bli farsa och se om jag kan kombinera faderskapet med jobb och med ordförandeskapet i LKPG Support. För LKPG Support gäller det att värva fler aktiva medlemmar och se till att vi har en framtid.

Vi har redan tagit LKPG Support framåt, dels genom avtackning av O´hara. Fler bilder på hemsidan. Mycket bättre uppdateringar på hemsidan. Vi kommer att ha ett medlemsbord på första ispasset. Vi kommer att ha någon vid vårat medlemsbord från LHCdam inför varje match. Vi kommer att ha ett medlemsmöte augusti/september där vi hoppas på att få möta de nya spelarna. Vi kommer att ha fler medlemsmöten än tidigare. Vi har suttit med LHCdam och haft en god samverkan. Vårat forum ökar i medlemsantal. Vårat forum ökar i antalet skrivna inlägg. Fler kommer att veta att vi finns.

Den stora utmaningen är att vi ska bli fler och fler aktiva. Vi önskar verkligen fler aktiva medlemmar som dra det strå i stacken. Ju fler som drar sitt strå till stacken ju starkare blir vi. Alla kan vara med. Allt handlar om att vi tillåter att Du som medlem kan göra det Du vill utifrån dina förutsättningar.

Alla är välkomna !

Jonas Adolfsson, Ordförande LKPG Support !Inlägget är publicerat av LKPG Support (LKPGSupport) 2012-06-14 09:38:26


Kommentera


 

 


Kommentarer