Arkiv » Övrigt Bloggande » Vårsolen !

Vårsolen !

0 röster


Idag skiner så otroligt fint och det blåser inte allt för mycket, så detta gör att värmen stiger och det gör inget. Det har ju varit en lång skön säsong med ett ganska bra avslut, det bästa avslut som LHCdam har haft, ett brons. Det är inte illa att slå ett bra MODO som har varit ett starkt lag genom hela serien.

Ett vårtecken som jag har upptäckt är att Leksands damlag får lämna kvarstfinalen mot LHCdam.  Leksandherr har samma tendens men de kommer aldrig längre än till kvalserien och åter igen hamnar i allsvenskan.

Segeltorp var ett lag som började serien väldigt svajigt men när det väl gäller så vinner de. Finalen så fick de lite hjälp av domaren som faktiskt var under all kritik. Förstår Brynästjejerna att de var rätt sura på domaren.

Brynäs har blivit allt starkare och det har nog med att Sara Grahn vaktar buren. När hon var här i Linköping var hon ostabil men verkar har hostat upp sig ordentlig och är nu landslagsmässig.

AIK är väll säsongens besvikelse men samtidigt ingen överaskning med tanke på att de hade ett väldigt ungt och oerfaret lag.  De har en väldigt sliten men otrolig härlig arena, Ritorpshallen.

Ormsta är tungt lag som är svåra där man måste hålla skärpan upp för att vinna. Har också en charmig arena, Vallentuna ishall. Kul att Ormsta höll sig kvar i Riksserien för det skapar lite stabilitet i Riksserien.

Munksund, Piteå, har aldrig varit den arenan så är ju lite lätt nyfiken på hur den ser ut, live. Missade kvarten i sista omgången lite synd men det är ju det sprotsliga som gäller. Men också kul att de höll sig kvar så jag har en chans att åka dit.

LHC, självklart lite besviken för att vi inte var i final men när det har gott ett tag och fått fundera så har vi ju taget en medalj och som jag är stolt över att tjejerna har tagit. Det är ju faktiskt bättre resultat denna säsong än förra.

LKPG Support slutade med lite över 30 medlemmar. Vi har varit på några bortafighter. Fixat lite tifo. Hjälpt damlaget med garderober osv.

Vi ska denna säsong satsa mer på att synas och höras även när det inte är match. Vi kommer att arrangera fester, träffar och självklart att vi kommer att synas och höras mer på matcherna. Vi kommer att dela ut flyers och skapa positiva rubriker kring oss och LHC. Att fortsätta och stärka samarbetet med LHCdam.

Vi ska skapa en annorlunda läktarkultur !

Skrivet av Jonas Adolfsson, ordförande LKPG Support.Inlägget är publicerat av LKPG Support (LKPGSupport) 2012-06-13 16:07:18


Kommentera


 

 


Kommentarer