Arkiv » Spekulering » LHC till final !

LHC till final !

0 röster


LHC tog äntligen hem bronset efter många års förtret. Detta gör att man nu vet hur det är att få smaka
på medalj och man har behållt stommen i laget. Man har tappat 5 spelare, bl.a. Dalen, Borgfeldt och O´hara. Det är 3 spelare med
betydelse men man har värvat 9 spelare och gör laget bredar och mindre sårbart för skador. Man har
värvat toppspelare men också framtidspelare, en sådan komination gör att man bygger laget på sikt. Man har stärkt backsidan med erfarenhet. Målvaktsidan är jag lite tveksam till men spelar backsidan ihop sig så kommer backarna att göra mycket för ålvakterna. Forwards sidan ser stark ut !

Emelie Ederfors (m) har spelat 2 säsonger i Växjö Lakers.
Kommentar: Såg stabil ut under try outen i Linköping. Ser ut att bli första målis.

Kamilla Lund Nielsen (m) är danska har spelat i det danska landslaget. 
Kommentar: har provats på is här i Linköping och har imponerat på tränarna. Är landslagsspelare, men ställer mig lite tveksam eftersom Danmark inte tillhör toppen av den internationella damhockeysfären. Men tillhör ändå toppskiktet i Danmark och kan ge ett komplement till en andra målis, dock inte klar första målis i mina ögon och då har inte sätt henne spela.

Fanny Åkesson (b) spelade 3 säsonger i Växjö Lakers innan hon spelade 2 säsonger i Leksands IF där hon har spelat 28 matcher och producerat 1 mål och 2 assist.
Kommentar: Ingen poängplockar av henne men här i LHC med lite mer erfarna spelare och bättre möjlighet kan hon platsa och skapa möjligheter för andra att göra poäng. Hon kommer nog att ska möjligheter genom sin snabbhet och styrka.

Madelene Eriksson (b), har spelat College hockey i USA och representerat University of Main. Spelat 87 matcher på andra sidan Atlanten och producerat 3 poäng varav 1 mål och 2 assist. Innan hon drog över spelade hon i Örebro under 4 säsonger och gjorde 6 mål samt 3 assist på 15 matcher.
Kommentar: Av statistiken så är hon ingen poängplockare i USA men under de matcher som hon spelade i Sverige blev det klart bättre. Så hennes spelstil kanske platsar i Sverige, hon tar med sig enormt mycket erfarenheter och hoppas hon kan ge laget av den erfarenheten och kunskapen. Förhoppningsvis så får vi se mycket backskott men hennes erfarenhet kan ge stabilitet i försvaret, något vi har saknat sedan Iveta försvann även om Holmbom har jobbat hårt har inte hon kunnat göra allt.

Rebecka Pihl (b), en egen produkt och är dotter till Andres Pihl.
Kommentar: Så hon är uppväxt med hockey i familjen och har spelat bra under juniortiden. Kan vara en spelare som kan finnas tillgänglig för både juniorerna och a-laget. Önskar henne all lycka! 


Ingvild Farstad (f),
har spelat i det norska landslaget tillsammans med Dalen (som vi alla Cluben älskare känner till). Där hon har spelat 9 matcher och producerat 2 mål och 1 assist.  
Kommentar: En norska ut och en norska in. Med den erfarenhet vi har av norskor i Clubens dress kan detta bli en riktig stjärna. Hon har inte statistiken med sig men är omtalad som snabb och framåt.  


Nathalie Larsen (f),
som spelat i Niagra University i USA samt att hon spelade föregående säsong i landslaget.
Kommentar: en landslagsspelare med erfarenheter från USA, tror detta kan bli en tongivande spelare som har en bred erfarenhet av svensk, amerikansk och landslagspel. Hon har skrivit ett 1 års kontrakt, så här gäller det att vård ömt och se till att hon utvecklas som spelare och får ta plats som en erfaren spelare.  

Emelie Johansson (f), senast i MODO.  
Kommentar: En rutinerad och hårt arbetande spelare som är ute efter nya äventyr och det vet vi alla hur det gick för Mike Helber.  Med en bra start av säsongen kommer Emelie att vara en framträdande spelare.  

Julia Lennartsson (f), en ung lovande spelare från Växjö Lakers. 
Kommentar: Går på JB gymnasiet i Linköping där hon tillsammans med andra i lager har hockey på schemat och kan utvecklas tillsammans i Clubens dress. Julia har framtiden framför sig och kommer absolut att ta plats som ordinarie om 2 säsonger.

Med dessa nyförvärv och med erfarenheten sedan i våras kommer LHC hamna på en tredje plats i grundserien men i slutspelet kommer man absolut hamna i final och kommer ta GULD !Inlägget är publicerat av LKPG Support (LKPGSupport) 2012-06-25 10:18:47


Kommentera


 

 


Kommentarer