Arkiv » Matchreferat säsongen 11/12 » LHC AIK

LHC AIK

0 röster

Var där redan 1340 för att ställa fram bordet och plocka fram. Några anslöts sig till bordet några minuter efteråt.

Klockan 1350 kom Jens till bordet för att berätta om matchen och avslöjde vilka kedjor som skulle spela tillsammans och lite om de skador som uppkommit. Hoppas fler dyker upp imorn inför matchen mot Ormsta, ca 40 minuter innan match, alla är välkomna.

Flaggorna sattes upp och förväntan på att premiärmatchen skulle komma igång var stor.

Nationalsången spelades inför match för första gången denna säsong och inför en riksserie match i Linköping.

Lite skön sång kom igång redan innan domarn hade släppt pucken.

Så när matchen väl var igång så fortsatte sången och Cluben ångade på riktigt bra i första perioden då vi ägde mer parten av den första perdioden av matchen. Skottstatistiken blev 11-8 och målresultatet blev 1-0, mycket rättvist, nästan lite i underkant !

Jag (Jonas) och Jari fixade med priset inför matchens lirare och de andra fixade med tifoinsamling och medlemsbordet i periodpausen.

Period nummer 2 kom ett annat AIK in på isen som låg väldigt när våra spelar, inte direkt ryggsäkshockey. LHC gjorde en hel del slarv och istället för att spela som vi kan så slarvades mycket och vi gjorde AIK bra. Men tror att LHC trodde det skulle även vara enkelt i andra perioden. Denna period var helt klart AIKs. Skotten blev 8-14, många av AIKs skott var mitt på magen. En mycket stabilt spel från Kamilla, (m), släpper få returer. AIK gjorde ett mål så 1-1 när period nummer 2 hade blåst av.

I pausen så blev det en samling kring bordet då vi snackade mycket om att LHC måste förändra spelet inför period nummer 3.

Period nummer 3 var det en annan inställning. Men tyvärr nästan 4 minuter in så blir det en studs puck på en skridsko och in bakom Kamilla. Blir lite av en nytändning för LHC så spelarna tar sig an utmaningen att kvittera och kvitteringspucken kom efter 5 minuter efter att AIK fick sitt turmål.

Som avslutning på perioden och ordinarie matchtid så blev det ett ordentligt kurr framför AIKs målvakt efter en slashing av Denise.

Övertiden påbörjar nästan på en gång och det hinns att skjutas 4 skott från bägge lagen innan Denise placerar pucken i nätet hos AIK målvakten Sofi Carlström.

LKPG Support utsåg Kamilla Lund, (m) i LHC och i AIK Lisa Johansson, (f) som matchens lirare.

Tack för segern och hoppas på att misstagen rättas till för matchen imorn måste vi vara på G direkt när pucken släpps.

Väl mött imorn 1530 till Stångebrohallen !

/ Jonas Adolfsson, ordförande LKPG Support !