Arkiv » Matchreferat säsongen 11/12 » Inför Bif - LHC

Inför Bif - LHC

0 röster


Klockan visar 22:24 och jag befinner mig just nu i Falun och har precis kommit tillbaks till Scandic Hotell efter att ha sett Jägarna 2 på bio. Jag tycker att filmen var en riktig bra uppföljare. Men nu till hockey..och frågan hur LHCdam och Brynäs kommer följa upp sina senaste matcher.
Som jag ser det borde båda lagen va riktigt sugna på att vinna eftersom att de förlorade sina senaste matcher. LHCdam lyckades nästan få till en förlängning i sin match mot Modo och Brynäs åkte på en riktig mina. Förlust mot Segeltorp med 6-1 och Sara Grahn verkar inte ha gjort en av sina bättre matcher under sin karriär. Förra säsongen inledde vi så gott som alla matcher mot Brynäs med att bjuda dem på 3 bonusmål, det är dumt och onödigt att göra om man vill vinna matchen imorn.


Håll ögonen på:
* Anna Rydberg
Har spelat stabilt under hela säsongen och gör alltid ett bra jobb. Förra matcher gjorde hon 2 mål. Även en duktig tekare 64,58% bäst i Cluben. Inte för inte att hon har en helt egen och fin flagga hos LKPG-Support

* Emelie Johansson 
Ny spelare från Modo som har haft bra start på inledningen av säsongen.

* Ingvild Farstad
Ny spelare från norska landslaget där hon är kedjekompis med Andrea Dalen.


Håll ögonen på:

* Cornelia Gillberg

En personlig favoritspelare från LHCdam som nu gör sin andra säsong i Brynäs där hon har utvecklats ytterligare..

* Sara Grahn (jag antar att hon får nytt förtroende i målet)
Ytterligare en målvakt som vi känner igen från förr. En av sveriges bästa målvakter som dock rasade från andra till sjunde plats i målvaktligan förra matchen.

*
Anna Borgqvist
Ny spelare från Leksand som fortsatt att producera poäng även i Brynäs.

Slutresultat:
Om vi lyckas få hål på Brynäs tidigt så har vi stor chans till 3 poäng. Brynäs som hemmalag kommer antagligen ligga på mycket i början vilket borde generera till kontringsmöjligheter....och när vi väl får lägena måste vi sätta dem för det kommer säkert bli en mycket jämn match. Det ska bli intressant att se vilken målvakt som får stå mot Brynäs imorn, kanske blir det Sabina Eriksson som höll nollan mot Munksund?
Mitt tips är att det blir 3-3 och att LHCdam vinner i förlängningen genom mål av Emma Holmbom. Men kom ihåg ge dem inga bonusmål.
Nu måste jag verkligen sova så jag orkar upp till hotellfrukosten imorn för att sedan bege mig till Gävle. På resan lyssnar jag givetvis på Tomas Träsk och Mora Dileva.

På återseende imorn! Då med en djup och analytisk matchrapport.

(c)2011 Fredrik JohanssonInlägget är publicerat av LKPG Support (LKPGSupport) 2012-06-14 08:52:39


Kommentera


 

 


Kommentarer