0 röster

Idag var det man fall på många olika sett:

1: Vi var inte många på ståplats idag.

2: Asserholt och Ingvild, Emelie Johansson samt Jennica Haikarainen var inte med idag alls, av olika anledningar.

3: Nästan ett helt lag i tredje perioden förutom Mygga, Åbyhammar samt Larsén och ibland även Mathilda.

Men det var otroligt skönt att vara tillbaka till match i stångebro och få andas riktig luft.

Efter 1.10 in i första perioden så rättade Uffe i speakerbåset till och ropade då även ut Kamillas namn. Vil bara säga modo.....

Tycker så här i inledningen av matchen så var det bra hockey, det  var inget etablerat spel i av något lag utan mer hawai.

Vi hade några chanser till att göra 1-0 bla av Lennartsson ca 4 minuter in i matchen men . . . ca 1 minuter senare så sätter Helene Martinsen pcuken bakom Kamilla, alla mål är mål men i detta fall vill jag nog dra i nödbromsen och säga att det var et turmål.

Som tur är så hostar vi upp oss och fortsätter kriga och Larsén får pucken och gör en läcker dragning så Hjorth fick allt ställa sig i kön till korvmojjen.

Men . . . . det dröjer dock enbart 2 minuter och Hedin prickskjuter i krysset och Kamilla har ingen chans och 1-2 efter 1035. Snyggt !

Vi får pp och kan skulle kunna reducera men det gör vi inte. Pp försvinner och det blir än rörig situation kl. 1608 och Seglet tar time out och ca 35 sekunder senare så gör de ett mål och här så blir det ett målvakts byte, Kamilla ut och Ederfors in.

Tyvärr så får Seglet gör lite som dom vill denna match och de sätter äen 1-4, 50 sekunder innan periodpausen.

Period nummer två blir sämre från LHCs sida och Seglet gör 1-5.

Period nummer tre är något som lämnas i det absolut mörkaste hörn av glömska, detta är en period då jag notis om att 5 minuter in i perioden så har jag inte gjort något att anteckna. Tre minuter senare så gör seglet 1-6.

Kan nog hävda att det är nog inte så många som är nöjda ed dagens match. Power Play och avslut är något man bör träna på. För vi hade faktiskt skott och några chanser som kunde allt ha suttit med bättre kyla.

När det gäller Power Play, där anser jag och har säkert med mig fler i det att det lag som har box play bör inte vara det lag som får farliga sekvenser som som skulle kunna ge bp laget mål.

Det man bör också träna på är att man kan ite stå och drälla med pcuk i egen försvars zon, för har du ingen medspelare som visar sig och vill ha puck. . . .  SLÅ UT PUCKEN FRÅN EGEN ZON, TACK !

Mer än så här tänker jag inte ägna dagens match åt för det var lite för mycket bedrövelse i höstblåsten.