Arkiv » Matchreferat säsongen 11/12 » Inför publirekord matchen

Inför publirekord matchen

0 röster


Brynäs när det fungerar. Visst har Brynäs en högre nivå allmänt sett över laget men dom har ändå inte det där klaffande lagspelet.
På träningen i måndags bjöds det på en del nya uppspelsvarianter och avslutades med straffläggning som jag tycker var en bra idé efter de två strafförlusterna under säsongen och kan nästan utlova att det kommer tränas mer på det, för i mötet mellan Blå och Vit var det bara 2 spelare i Blå och ingen i Vit som gjorde mål så dem Vita fick utse en skytt till finalen. Vikdahl visade upp ett fint välplacerat skott och satt 3 av 4 straffar distinkt och högt i målet, men fick ändå se sig besegrad av Myggan i finalmötet som lyckades överlista både Sabina och Kamilla och vann med sina 2 fullträffar, bäst när det gäller!

Nyckelspelarna på lördag som behövs för att det ska bli en publikfest:
Hanna Dahl - Ett föredöme för hela laget och som den nytillkomna publiken kommer att upptäcka är hon en av hela Riksseriens främsta skridskoåkare och framför allt lagspelare som gör det som behövs för att vinna. En fantastisk profil både på och utanför isen!
Denise Altmann - Skyttedrottningen. Viktigt att ha en Denise i toppform som vet hur man får hål på fröken Grahn. Är hon på spelhumör så finns det inte många som hänger med i svängarna förutom radarpartnern Asse.
Anna Kjellbin - En stabil offensiv back som sällan får den uppmärksamhet hon förtjänar, efter succé i både JVM och Ungdoms-OS så börjar hon bli känd för damhockeysupporters på nationell basis. Har ett ovanligt fint målsinne för att vara back.

Brynäs har många profiler som behöver aktas men några viktiga kuggar på lördag blir:
Emilia Carlsson Berg - En ytterforward som inte gjort så mycket väsen av sig under höstsäsongen men har i år gjort mål i dom tre matcherna som spelats och är i bra form just nu.
Cornelia Gillberg - En ”gammal” LHC-profil som utvecklats enormt i Brynäs och skjutit i höjden. Framför allt så har hon putsat upp sin skridskoåkning så att hon nu kan använda spelsinnet till fullo. Farlig att lämna ensam i slottet.
Kajsa Östlund - Stark offensiv back som inte ofta kliver av isen utan poäng, även hon är i mycket bra form just nu och har ett välriktat skott, något som jag misstänker att Lisa D. och Dahl kommer att få känna på med sitt uppoffrande försvarsspel.

Resultatet:
Svårtippade siffror med två lag som är i bra form. Gissar att Sabina kommer ta hand om målvaktsjobbet på lördag och Kamilla på söndag, bägge såg riktigt bra ut på träning så tror på storspel.
Många av utespelarna hade bra flyt och petade in en och annan puck när det var spel på måndagsträningen.
Hjärtat talar för en LHC-seger, men en sak är klar, man vinner inte stort över Brynäs. Dock så är tipset 4-2 till hemmalaget.

/Mats BekkevoldInlägget är publicerat av LKPG Support (LKPGSupport) 2012-06-13 21:03:22


Kommentera


 

 


Kommentarer