Bloggare » Jonas Adolfsson » LHC

LHC

0 röster


Linköpings HC

 

Detta är enav de sämre placeringarna vi har i Riksserien, så när ska det vända och LHCdamhar en ärlig chans att ta guld ? Inte var det den säsongen som har varit medtanker på skador och sjukdomar samt spelare som har flyttat. Jag undrar hur detverkligen står till i laget med tanke på att vi har ett bra lag som verkligenkan.

 

För ska laget ta ett sm guld så måste flermålskyttar fram och den allmänna bredden måste bli bredare annars så stamparlaget vatten och det vankas kvalspel för att hållas sig kvar. Nu får väll vi sehur både Leksand och HV satsar och börjar de ta i lite så kommer nog LHCdamskita på sig. För laget har underpresterat så här gäller det främst att hittaen tränare som verkligen har kunskapen att ta fram det bästa av spelarna. Sedan så behövs det en målvakt som faktiskt ärförsta målis och vågar ta för sig på isen. Inget ont om någon målvakt i lagetmen det kanske vore bra om man kunde hitta 2 helt nya målvakter att satsa påoch de 3 som har funnits i laget denna säsong får hitta en klubb att växa in. Backsidanär jag inte så nervös över för hittar man en tränare som kan plocka fram detbästa av spelarna så finns det backar som kommer att ta många kliv framåt.

 

Poängtoppen:

  1. Denise Altmann, 32 mål och 25 assist så en totalpoäng på 57 !
  2. Jenni Asserholt, 10 mål och 23 assist, kunde ha varit några fler mål.
  3. Hanna Dahl, 18 poäng med 5 mål och 13 assist i bagaget.

 

Summering:

Det bästamed denna säsongen är att vi har ju ett nytt publikrekord denna säsongen påöver 800 personer, det är ju riktigt bra men vart tog alla dessa vägenmatcherna efteråt ? Så marknadsföringen är en viktig pysselbit för att fler skakomma och titta. Hoppas vi kan jobba tillsammans även nästa säsong LHCdam ochLKPG Support på denna punkt.

Sedan så ärdet ju att lösa målvaktssidan och finna minst 2 målskyttar till och en tränareav kvalité. Där har man en lösning till att man kan ta sig närmare guldet.

 

Ses 1augusti / Jonas AdolfssonInlägget är publicerat av LKPG Support (LKPGSupport) 2012-06-13 16:14:41


Kommentera


 

 


Kommentarer