Information » Matchrapporter ! » LHC - Segeltorp (20 januari 2013)

LHC - Segeltorp (20 januari 2013)

0 röster

Det var ett sargat Segeltorp som kom på besök i Cloetta Center.

Och då menar jag verkligen ett sargat Segeltorp, för förutom att Holst och Nevalainen saknades mot HV i lördags så fattades idag även Lersbryggen, Malin Zetterberg, Siggelin, Agén, Rebecka Olsson och Mie Berg Iversen. Inte för att jag tror att det hade hjälpt idag för det var LHC till 100% från start till mål. Inte ens så länge dom orkade försöka i LHCs tempo så lyckades man avvärja dom konstanta attackerna mot Winkler.

1-0 av Ingvild efter dryga minuten spelad, sen ökade Denise på i slutet av perioden. Period 2 blev en repris av den första med målskyttarna utbytta till Myggan och Madde, efter 4-0 var Segeltorp verkligen ett slaget lag och gick sedan på knäna i sista perioden.
3 mål till slank in innan Ida bytte ut sig själv ur målet och lämnade över till norska Linnea Holterud Olsson som fick debutera i Riksserien, inte ett tacksamt läge att börja med men hon fick känna på några puckar åtminstone. 10 sista minuterna var rena lekstugan framför Holterud som fick kapitulera 3 gånger och slutresultatet landade på 10-0, 65-15 i skott.

För att summera så var denna målexplosion ett resultat av förlusten mot AIK dagen innan, revanschlystna & fartfyllda spelare i hemmalaget som fick besök av ett lag som spelade med i stort sett endast två femmor under matchen. Som hemmasupporter var det en fröjd för ögat att se när spelet klaffar redan från början och så mycket vacker konst som det bjöds på. Finns ingen anledning att plussa några spelare extra en sån här dag, alla får guldstjärnor helt enkelt! Värt att notera att Charlotte Wittich fick göra sitt första mål i den blåa tröjan och Fanny Åkesson var tillbaka med besked och lyckades näta även hon.

Mycket nöjd efter helgen trots plumpen mot AIK, hade matcherna varit omvända så tror jag det hade slutat med full pott. En tät match mot Torpet som uppvärming följt av en jämn match mellan två av seriens topplag, hade varit alla tiders!