Information » Jonas Adolfsson » Lek i sand ?

Lek i sand ?

0 röster


Leksands IF

Nu är det ju faktiskt upp till Uffe och visa att han håller måttet som lagledare och assisterande tränare. Lyckas Leksands damlag att spela som ett lag som kan prestera tillsammans, och höja ett sjunka skepp som Leksand ändå nu har varit sedan starten av Riksserien 2008, så kan de allt hålla sig kvar denna säsong.

Poängtopp

19. Anna Daniels, på 28 så gjorde Anna 12 mål och 7 assist.

29. Linn Peterson och hon gjorde 20 matcher och kryssade 11 mål och serverade 7 räkmackor.

21. Hanna Lindqvist, 28 matcher med enbart 4 mål och 14 assist.

Förluster

19. Anna Daniels, tror jag kommer att kännas i lagmoralen med en förlust som Anna som är Leksing.

 5. Hannah Westbrook.

17. Erika Book. 18. Amanda Westerling.

 8. Amanda Bäckebo.

27. Linnéa Aterius.

Nyförvärv

Denise Reuterström, målvakt.

Elin Benn

Linnea Odbratt

Josefin Söderberg

Madeleine Thögersen

Cecilia Östberg, är ju en gammal kändis i Leksand som återvänder till hockeyn och till Leksand, en mycket viktig kugge i lagbygget.

Summering:

Verkar faktiskt vilja satsa denna säsong och detta gör att man tar sig upp en placering jämfört med föregående säsong. Denna satsning är det som Leksand behöver. Detta är en avgörande säsong om man ska hålla sig kvar i Riksserien, lyckas de inte ta sig till kvarten och åker ur så återkommer de aldrig ! Så sluta upp att vara Lek i sand ? Med ny tränare och en ny ledning så kan detta vara räddningen för Leksands IF. Önskar Er Lycka till, tycker bara att det är tragiskt att inte Ni heller svara på mail från supportrar som vill göra något kring damhockey. Hemsidan verkar gå åt rätt håll.

Tack för Ordet / JonasInlägget är publicerat av LKPG Support (LKPGSupport) 2012-09-17 21:34:00 ,uppdaterad 2012-09-17 21:32:20


Kommentera


 

 


Kommentarer