Information » Jonas Adolfsson » MSSK

MSSK

0 röster


Munksund-SkuthamnsSK

Denna säsonghar verkligen varit MSSKs säsong även om de inte tog guldet. DE tog en 6teplats och slog ut AIK i kvarten vann första seminfinalen mot Brynäs i Piteå ochslog ett nytt publikrekord i slutspelet på över 1600 åskådare. Nu låter jagnästan som jag skulle supportra MSSK, men det gör jag inte , jag gillar lag somtar sig framåt och utmanar på rätt sätt, men i hjärtat finns ett annat lag.

 

Så för MSSKdel så gäller det fortfarande att bygga långsamt och underifrån utan att ta påsig allt för stor kostym. Med tanke placeringen i tabell och slutspel samt attde har publikrekordet så har de en förutsättning att locka till sig lite bättrespelare än vad det fanns föregående säsong, men… det gäller inte att de förstörlagbygget så här gäller det att veta vilka spelare som är plattformen i laget.

 

De har ändåen lång väg till att bli ett topplag. För att bli ett topplag behövs ett bättreförsvar men där har de ju fått ytterliggare en säsong i bagaget med kunskap ocherfarenhet. Tycker inte att de behöver förbättra skyttet för håller de igenlite bakåt så tror jag absolut att det kommer att komma mera framåt.

 

När detgäller plusminus statistik så finns det 2 spelare på 0 resten är på minus, såhär visar ju egentligen inte det något alls, mer än att man gjorde fler mål enLeksand för att hålla sig kvar. Men Leksand hade aldrig tagit sig till semin omde hade hamnat på en 6 plats.

 

Poängtoppen:

  1. Rebecca Stenberg, 24 mål och 19 assist, totalt 43 poäng.
  2. Melinda Olsson, 10 mål och 18 assist, totalt 28 poäng.
  3. Lisa Ekberg, 5 mål och 16 assist, totalt 21 poäng.
  4. Astrid Lilja, 7 mål och 10 assist, totalt 17 poäng på 16 matcher.

 

Sammanfattning:

Munksund-SkuthamnsIF kommer att blir ett etablerat lag i Riksserien frågan är bara när de blirett topplag. Tittar man lite på så har de egentligen bara försvaret att tittapå och förbättra. Med 2 säsonger i bagaget och kliver in i en tredje säsong iRiksserien så med rätt värvningar under våren/sommaren så kommer de allt kunnata 1-2 placeringar.

/ JonasAdolfssonInlägget är publicerat av LKPG Support (LKPGSupport) 2012-06-13 16:11:19


Kommentera


 

 


Kommentarer