Information » Jonas Adolfsson » Ormsta HC

Ormsta HC

0 röster


Ormsta HC

Ormsta HC gick upp till Riksserien för 2 säsonger sedan, det var spännande genom att vi fick ett nytt lag som ändå verkade ha ekonomin till att hänga kvar i serien, när säsongen 10/11 kom igång så visade lite tåga och utmanade även om de kom sista i tabellen. Inför denna så hade man en säsong i sin ryggsäck av Riksseriespel och man började värva, värvningarna var väldigt försiktiga, Proppen Westlund som vi känner igen sedan tiden i LHC och Zsofia Jokia som var här på try outen. Sara Lindqvist och Winkler känner vi ju igen sedan tidigare men har spelat i Ormsta några säsonger.

Mitt tips gav Ormsta en 7de plats för man hade inte riktigt övertygat i värvningarna men inte säsongen tidigare heller. Den 7de plats som jag tippade dem på skulle ha gett dem ett spel i kvalserien och att de skulle hålla sig kvar i Riksserien.

Men . . . . . . denna säsong har varit en katastrof, 4 tagna poäng ”alla” fyra i förlängning. Framåt har det varit under all kritik, 38 gjorda mål och insläppta 104. Ida Winkler som har varit målvakt i Ormsta denna säsong har absolut inte haft det lätt i målet och kan inte lastas för denna säsong. Gör anfallet enbart 38 mål på 28 matcher så kan det inte sluta på något annat sätt.

När det anfallet så har de 2 stycken som har gjort 5 mål vardera, Zsofia och Kitti bägge med totalt 7 poäng. Sedan så har de 2 stycken med 4 mål vardera och det är Proppen och Hanna. Proppen med totalt 11 poäng är Ormstas bästa poängplockare denna säsong.

När det gäller försvaret så tänker jag inte ens säga något med tanke på antalet insläppta mål.

När d et gäller målvaktssidan så är Ida Winkler outstanding i laget med sin 90 räddningsprocent. Detta just för att hon har tagit väldigt mycket skott.

Poängtoppen:

1: Sophie Westlund, 11 poäng på 28 matcher.

2: Anna Tude, 8 poäng på 27 matcher.

3: Zsofia Jokai, 7 poäng på 21 matcher.

Sammanfattning:

Man kan ju alltid undra vad som var orsaken till denna kollaps det går garanterat att hitta orsaken och även att sitta här och spekulerar kring det Men med tanke på att Ormsta nu ska spela i division 1 så är det bättre de börjar om på nytt och jobbar upp sig igen. En mycket kort sammanfattning av Ormsta: Laget som föll ihop som ett korthus.Inlägget är publicerat av LKPG Support (LKPGSupport) 2012-06-11 14:31:10


Kommentera


 

 


Kommentarer